AJATON & LAADUKAS

Kaikki Kabinetti-liukuovet valmistetaan Suomessa laadukkaista raaka-aineista. Liukuovi rakentuu kehästä, peiliosasta ja laakeroiduista pyöristä. Kehän materiaalit ovat alumiinia erilaisilla pintakäsittelyillä. Peiliosaan materiaalivaihtoehtoina on runsas valikoima erilaisia melamiineja, laseja, peilejä ja laminaatteja.

Liukuovi voidaan jakaa jakolistoilla pystyyn tai vaakaan. Ovissa voidaan yhdistellä eri materiaaleja. Esimerkiksi pukeutumistilan liukuovissa on voidaan käyttää peilejä ja tilanjakoliukuovissa valoa läpäiseviä materiaaleja. Kun tavaroita halutaan piiloon, ovat liukuovet läpinäkymättömillä materiaaleilla oikea valinta.

Liukuovet ovat parhaimmillaan silloin, kun tilaa on vähän ja normaalit ovet eivät sovi aukeamaan kunnolla. Liukuovien määrä aukossa vaikuttaa tilan käytettävyyteen ja ulkonäköön. Mitä vähemmän ryhmässä on liukuovia, sitä enemmän runkoja saadaan näkyviin yhtä aikaa.

OVIVÄRIT

Kehykset

Kehyksettömät ovet

Kun kaikki on järjestyksessä, sujuu arkikin helpommin.

 

Kun suunnittelet kotiisi tai työtiloihin liukuoviratkaisuja, kannattaa ottaa jo alkuvaiheessa huomioon muutamia seikkoja.

Mieti, rajaatko huonetilaa vai tarvitsetko säilytyskaapin? Tilasta kannattaa ottaa tarkat mitat tai pyytää asiantuntijaa ottamaan ne. Pohdi, mitä tavaroita kaapissa tullaan säilyttämään. Kartoita, mitä tarpeita sinulla on säilytystilan suhteen. Tämä helpottaa myyjää tuomaan esiin oikeat varustevaihtoehdot juuri sinun tarpeisiisi.

PINTAMATERIAALIT

Tutustu Kabinetti-malliston ovien pintamateriaaleihin sekä etsi parhaat pinta- ja väriyhdistelmät juuri sinun tarpeisiin.

Ovien väreissä ja pintamateriaaleissa on valinnanvaraa joka lähtöön. Voit valita laajasta valikoimastamme sinun tyylillesi sopivat liukuovet, halusitpa sitten hillityn ja tyylikkään viimeistelyn tai kirkkaamman pinnan piristämään sisustustasi.

KEHYKSET

Kabinetti-malliston kehysvaihtoehdoista löydät toimivat ja upeat kehykset, jotka sopivat kaikkiin eri tiloihin.

Ovien kehyksissä käytämme alumiiniprofiileja. Alumiiniprofiiliset ovet soveltuvat mainiosti myös tilanjakajiksi. Kabinetti-mallistosta jokainen löytää haluamansa kehykset kaikkiin tyyleihin, tiloihin ja säilytysratkaisuihin. Voit valita jokaiseen sisustukseen sopivan neutraalin kehyksen tai korostaa säilytysjärjestelmääsi vaikka mustalla kehyksellä.

KEHYKSETTÖMÄT OVET

Pelkistetyn tyylin ystävälle! Funky-ovi on laminaattipintainen liukuovi ilman kehystä.

Kehyksetön Funky-ovi

Pelkistetyn tyylin ystävälle! Funky-ovi on laminaattipintainen liukuovi ilman kehystä. Pyörästö on integroitu oven sisään. Reunoihin on valittavina erilaisia sävyjä. Funky on saatavana tilanjakajana tai kaapin ovena. Upotetut vetimet vakiona molemmin puolin.